- Se preîncălzește cuptorul la 190 de grade.
- Se presară mălai pe o hârtie de copt.
- Adăugați câte jumătate de avocado feliat pe fiecare dreptunghi de patiserie.
- Transferă dreptunghiurile pe hârtie de copt.
- Condimentează-le și stropește-le cu ulei de măsline.
- Coace pentru 30 de minute sau până când foietajul s-a umflat și a prins o culoare maronie.
- În acest timp pregătește ouăle după metoda preferată, fie fierte, fie prăjite.
- Adaugă câte un ou pe fiecare dreptunghi și servește imediat.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 dreptunghiuri foietaj de patiserie
- 2 avocado
- 2 linguri ulei măsline
- 4 ouă
- sare
- piper
Aperitivele pentru petreceri devin cu mult mai interesante în această combinație cu ou și avocado.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu