1. Lasa aluatul sa se decongeleze in frigider, fara sa se înmoaie. Între timp, curăță piresicile de pielițe și taie-le în bucăți potrivite.
2. Când s-a dezghetat aluatul, scoate-l si pune o foaie pe masa de lucru presarata cu faina. Taie aluatul în patrate potrivit de mari.
3. Asaza bucatile de piersica în mijloc, nu înainte de a pune în fiecare jumatate câte un cubuleț de ciocolata alba.
4. Unge marginile aluatului cu galbenusul batut (în care ai adaugat, daca îti place, zahar vanilat). Da la cuptor 20-25 de minute, pâna ce se formeaza o crusta.
Sugestie. In sezonul rece, folosește piersici din compot, scurse foarte bine.
Truc. Pentru a curata piersicile de pielite mai usor, scufunda-le in apa clocotita pentru un minut.
1 pachet aluat de foitaj
6-8 piersici
1 galbenus
100 g ciocolata alba
3 pliculete cu zahar vanilat
Prajitura de fructe proaspete
Adaugă comentariu