Home » Deserturi & băuturi » Tarte cu piersici
Deserturi & băuturi

Tarte cu piersici

1. Lasa aluatul sa se decongeleze in frigider, fara sa se înmoaie. Între timp, curăță piresicile de pielițe și taie-le în bucăți potrivite. 

2. Când s-a dezghetat aluatul, scoate-l si pune o foaie pe masa de lucru presarata cu faina. Taie aluatul în patrate potrivit de mari. 

3. Asaza bucatile de piersica în mijloc, nu înainte de a pune în fiecare jumatate câte un cubuleț de ciocolata alba. 

4. Unge marginile aluatului cu galbenusul batut (în care ai adaugat, daca îti place, zahar vanilat). Da la cuptor 20-25 de minute, pâna ce se formeaza o crusta.

 

Sugestie. In sezonul rece, folosește piersici din compot, scurse foarte bine.

 

Truc. Pentru a curata piersicile de pielite mai usor, scufunda-le in apa clocotita pentru un minut.

 

Cremă de orez cu piure de piersici

Poza principala

tarte_mici.jpg

1 pachet aluat de foitaj

6-8 piersici

1 galbenus

100 g ciocolata alba

3 pliculete cu zahar vanilat

 

Prajitura de fructe proaspete

Un desert adorat de cei mici!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE