1. Amestecati faina cu sarea intr-un bol mare. Frecati untul cu faina.
2. Amestecati apa si sucul de lamaie si adaugati-le in faina pana formeaza un aluat. Puneti aluatul la racit in frigider timp de 10 minute.
3. Intindeti aluatul pe o suprafata presarata cu faina, apoi puneti aluatul intr-o tava pentru tarte. Coaceti timp de 10 minute sau pana devine crocant si auriu la culoare.
4. Ungeti cu ciocolata interiorul si marginile tartei si lasati sa se aseze. Aranjati capsunele in interiorul tartei si presarati migdalele peste capsune.
5. Bateti frisca pana devine batoasa. Adaugati zaharul si iaurtul si amestecati usor. Acoperiti capsunele si migdalele cu aceasta crema.
6. Taiati capsunele ramase si puneti-le deasupra. Presarati zahar pudra.
Aluatul
500g faina
2g sare
125g unt taiat cubulete
125ml apa
5ml suc de lamaie
Umplutura
100g ciocolata alba topita
500g cosulet capsune, feliate
100g fulgi de migdale, prajiti
250ml frisca
50g zahar
125ml iaurt
15g zahar pudra
capsune in plus
Adaugă comentariu