1. Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Ungeti un vas termorezistent cu unt. Bateti untul cu zaharul brun intr-un bol pana devine usor si pufos. Adaugati esenta de vanilie. Bateti ouale pe rand, unul cate unul.
2. Adaugati faina, apoi 2 linguri cacao. Adaugati laptele si untul topit si amestecati pana se formeaza o pasta. Luati cu lingura si puneti amestecul in vasul termorezistent.
3. SOSUL: Puneti zaharul brun si cacaua ramasa intr-un bol, adaugati apa fierbinte si mixati. Mixati pana amestecul devine usor.
4. Turnati sosul peste budinca de ciocolata si bagati la cuptor. Coaceti timp de aproximativ 25-30 de minute. Presarati zahar pudra. Serviti cu frisca sau inghetata.
125g unt
1/2 cana de zahar brun
2 linguri de esenta de vanilie
2 oua
1 1/2 cani faina cernuta
4 linguri de cacao
2 linguri de lapte
4 linguri unt topit
Sosul
2 cani de zahar brun fin
2 linguri apa fierbinte
zahar pudra
frisca sau inghetata pentru servire
Adaugă comentariu