Tarte Tatin cu caise

  1. Se presară o mână de făină pe un blat de lucru și se întinde aluatul de foietaj și se modelează până ajunge la o grosime de 0,5 cm.
  2. Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
  3. Puneți jumătate din cantitatea de unt, puțină și zahărul într-o tigaie pentru cuptor.
  4. Adăugați caisele tăiate e jumătate și caramelizați-le având grijă să nu se ardă.
  5. Adăugați restul de unt tăiat în cuburi și acoperiți cu aluat.
  6. Introduceți în cuptor pentru 25-30 de minute. 
  7. Când este gata, scoateți tigaia și răsturnați tarta pe un platou, cu aluatul în sus. 
  8. Serviți alături de înghețață. 

  Credit Foto: Fotolia/ dolphy_tv

Poza principala

tarta_cu_caise.jpg

  • 1 minge aluat foietaj ( 400 grame )
  • 8 caise proaspete, tăiate în jumătate
  • 100 g zahăr tos
  • 50 g unt
  • 2 linguri apă
Cine ar putea refuza un desert franțuzesc pregătit cu caise și servit cu înghețată?
Numar de portii
8
Facebook Comments
Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE