1.Trece brânza de vaci printr-o sită. Adaugă mozzarella dată pe răzătoare și coaja de lămâie și de portocală rasă. Pasta astfel obţinută subţiaz-o cu smântâna și iaurtul.
2.Amestecă bine, până se omogenizează. Condimentează cu sare după gust și aromatizează cu verdeaţa tăiată mai mare. Lasă la rece câteva minute.
3.Între timp, curăţă fructele, taie-le cubuleţe și stropește-le cu puţină zeamă de lămâie.
4.Unge feliile de pâine cu crema de brânză și deasupra așază cubuleţe de portocală și kiwi (sau orice alte fructe preferate).
Poza principala
Galerie foto
1 portocală
1 kiwi
100 g brânză de vaci
75 g mozzarella
2 linguri cu smântână
2 linguri cu iaurt
1 lămâie
1 legătură de pătrunjel
sare
Daca va doriti un preparat rapid si savuros incercati cu incredere tartinele cu branza si fructe.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu