Home » Aperitive, salate, sosuri » Tartine cu ciupercute
Aperitive, salate, sosuri

Tartine cu ciupercute

1. Curata ceapa, tai-o cât mai marunt si calește-o ușor în ulei încins. Adauga ciupercutele curatate și spalate în mai multe ape reci. Lasa pe foc pâna scade toata zeama pe care o lasa ciupercile.

2. Separat, opareste rosiile, decojeste-le si taie-le în sferturi. Pune-le apoi peste ciupercile calite. Potriveste gustul de sare si piper. Stropeste cu vin si lasa sa mai dea câteva clocote. La final, parfumeaza cu rozmarin.

3. Taie pâinea în felii potrivit de groase, unge-le cu unt si lasa-le 2-3 minute în cuptor sa se rumeneasca. Serveste feliile de pâine cu amestecul de ciuperci bine scazut.

 

Sugestie. Daca inlocuiesti untul cu putin ulei, transformi tartinele intr-o gustare de post.

 

Bobițe delicioase cu ciuperci

Poza principala

tartine_cu_ciupercute_mica.jpg

1 pâine

500 g ciuperci

5 rosii

1 ceapa

50 ml vin alb

1 lingura cu unt

rozmarin

ulei

sare

piper

 

Ciuperci in sos alb

Rapide, ușor de preparat și foarte sățioase, perfecte pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.