Home » Aperitive, salate, sosuri » Tartine cu fasole bătută și usturoi
Aperitive, salate, sosuri

Tartine cu fasole bătută și usturoi

1. Scurge fasolea de apă, clătește-o sub un jet de apă și pune-o la încălzit pentru câteva minute. (1-2 minute în cuptorul cu microunde).

2. Încălzește uleiul într-o tigaie și călește morcovul și usturoiul tăiate mărunt. Când sunt gata, lasă-le să se răcească.

3. Pune într-un castron boabele de fasole și legumele călite, apoi zdrobește-le cu ajutorul unui mixer vertical.

4. Adaugă iaurtul, sare și piper după gust și servește pe felii de pâine de casă. Decorează cu ardei murați și poftă bună! 

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tartine cu ratatouille

Poza principala

salata_mica.jpg

1 cutie cu fasole boabe (cu bobul mare)

1 morcov mare

4 căței de usturoi

1-2 linguri cu ulei de măsline

100 g iaurt gras

sare

piper negru măcinat

 

Panna cotta cu ceapă

Rapide și sățioase, tartinele cu fasole bătută și usturoi sunt o gustare execelentă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.