Aperitive, salate, sosuri

Tartine cu sparanghel

  1. Pune untul la topit într-o tigaie.
  2. Adaugă sparanghelul tăiat pe jumătate.
  3. Gătește sparanghelul pentru 2-3 minute la foc potrivit.
  4. Prăjește pâinea pe grătar sau în cuptor.
  5. Întinde brânza pe felia de pâine, adaugă sparanghelul, stropește cu untul rămas în tigaie și presară piper după gust.
  6. Opțional se pot stropi cu zeamă de lămâie.

 Credit Foto: Fotolia/ tbralnina

Poza principala

bruschete_sparanghel_branza_brie.jpg

  • 16 fire sparanghel
  • 100 g brânză brie 
  • 4 felii pâine
  • 40 g unt
  • piper 
Ai de pregătit o petrecere și nu știi cu ce aperitive să îți surprinzi invitații? Ce spui de aceste delicioase bruschete cu sparanghel și brânză brie ?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE