Home » Promo » Tătăneasa, miracol anticancer
Promo

Tătăneasa, miracol anticancer

Sursa
Sănătatea de azi
Foto
shutterstock
Dar nu numai atât, tătăneasa este un vajnic luptător anticancer şi un „ortoped“ foarte priceput. Este cunoscută ca plantă de leac de-a lungul şi de-a latul Europei din vremea când oamenii locuiau în peşteri.
tataneasa.jpg

Veritabilă plantă-medicament, tătăneasa este un adjuvant de bază pentru mai multe forme de cancer, dar a fost folosită şi ca remediu principal în vindecarea spectaculoasă a unor cazuri de cancer la intestin, prostată, stomac. În general, se ţin 3-7 cure a câte 40 de zile, cu zece zile de pauză, cu decoct de rădăcină, câte 1-1,5 litri pe zi, pe stomacul gol, în 3-4 prize, din care una obligatoriu dimineaţa, pe nemâncate şi nebăute. 

Pentru cancerul de piele, este recomandată aplicarea de extract fluid (în care se adaugă înainte de aplicare zece picături de tinctură de propolis) de trei ori pe zi pe locul afectat. Locul pe care se aplică extractul, cu ajutorul unui tampon steril, trebuie să fie bine curăţat şi dezinfectat.

 

Conopida, legumă anticancer

 

Cum se prepară

Se folosesc rădăcinile recoltate între ianuarie şi martie, când conţin maximum de alantoină. 

Macerat la rece: lasă peste noapte, într-o cană cu apă rece, două linguriţe cu rădăcini tăiate. A doua zi, strecoară, încălzeşte extractul obţinut şi bea înghiţitură cu înghiţitură.

Tinctură: spală bine rădăcinile, taie-le mărunt şi pune-le într-o sticlă, până la gât. Toarnă rachiu de fructe cât să acopere rădăcinile şi lasă 14 zile la căldură.

Cataplasme: amestecă patru linguri cu rădăcină măcinată cu 100 ml de apă şi puţin ulei de măsline, până la formarea unui terci care se va aplica pe locul bolnav.

Decoct: fierbe o linguriţă de rădăcină într-o cană cu apă timp de 10-20 de minute. Pentru decoctul utilizat extern, se folosesc patru linguriţe de rădăcină.

Extract fluid: pune într-o farfurioară curată 4-5 linguriţe cu tinctură şi lasă 4-6 ore să se evapore alcoolul, până ce volumul scade de trei ori. Vei obţine o pastă închisă la culoare şi foarte vâscoasă, ce are efecte antitumorale şi cicatrizante de excepţie.

 

E bună și pentru piele!

Unul dintre cele mai eficiente cicatrizante naturale, tătăneasa vindecă răni, arsuri, plăci, ulceraţii, eczeme, dar şi psoriazis, zona zoster, escare, eczeme. 

Mare atenţie: după tratamentele externe, bolnavul nu trebuie să stea la soare, pentru că pot apărea dermatite de contact destul de grave!

 

Sofranul lupta impotriva cancerului

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.