Home » Deserturi & băuturi » Terci de ovaz cu banana si scortisoara
Deserturi & băuturi

Terci de ovaz cu banana si scortisoara

Foto
123RF
Preparat cu apă sau cu lapte la alegere, terciul de pvăz este un preparat bogat în nutrienți.
terci_de_ovaz_cu_banane_si_scortisoara.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 200 g fulgi de ovăz
  • 750 ml lapte
  • sare
  • 2 banane, feliate
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 2 lingurițe semințe mac
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 mână fulgi migdale

Modalitate de preparare:

  1. Cobinați ovăzul, apa și un praf de sare într-o cratiță.
  2. Plasați oala pe sursa de foc și aduceți în punctul de fierbere.
  3. Lăsați ovăzul să fiarbă timp de 5-6 minute, amestecând din când în când.
  4. Înainte cu 1 minut ca terciul să fie gata, adăugați aromele.
  5. Serviți cu banane feliate și restul ingredientelor. 
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.