Foto
123RF
Preparat cu apă sau cu lapte la alegere, terciul de pvăz este un preparat bogat în nutrienți.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 200 g fulgi de ovăz
- 750 ml lapte
- sare
- 2 banane, feliate
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 2 lingurițe semințe mac
- 2 linguri miere de albine
- 1 mână fulgi migdale
Modalitate de preparare:
- Cobinați ovăzul, apa și un praf de sare într-o cratiță.
- Plasați oala pe sursa de foc și aduceți în punctul de fierbere.
- Lăsați ovăzul să fiarbă timp de 5-6 minute, amestecând din când în când.
- Înainte cu 1 minut ca terciul să fie gata, adăugați aromele.
- Serviți cu banane feliate și restul ingredientelor.
Facebook Comments
Adaugă comentariu