1. Dizolvă gelatina în apă. Într-un castronel, bate cu mixerul maioneza, crema de brânză, frunzele de chives tocate, zeama de lămâie și gelatina înmuiată.
2. Adaugă somonul bine scurs, tija apio, morcovul și surimi tăiate mărunt, mazărea și amestecă. Toarnă compoziția într-o formă mică de chec unsă cu puțin ulei sau tapetată cu folie alimentară.
3. Dă la rece 1-2 ore înainte de a servi terina de somon cu legume.
Sugestie. În funcție de preferințe, poți adăuga și ardei capia.
foto: © S.E. shooting – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 conserve cu somon
2-3 surimi
½ tijă apio
1 morcov mare fiert
1-2 linguri cu mazăre
15 g gelatină
60 ml apă fiartă
300 g cremă de brânză
100 g maioneză
2 linguri cu chives tăiate
2 linguri cu zeamă de lămâie
sare
piper
Rafinata si foarte usor de pregatit, terina cu somon si legume este delicioasa pentru mesele in familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu