Terina de ardei copti

1. Taie dovleceii în felii potrivit de groase. Presara un praf de sare, lasa-i sa se scurga, trage-i în unt topit sau rumenește-i pe gratar.

2. Separat, amesteca energic brânza zdrobita cu mozzarella data pe razatoare. Așaza într-un vas straturi de felii de dovlecel, ardei copt și câteva linguri din amestecul de brânza. Repeta pâna ce termini toate ingredientele. Ultimul strat sa fie de ardei copt.

3. Decoreaza cu fâșii din frunze de salvie și lasa la rece o ora ca sa se întrepatrunda aromele. Înainte de servire, tai-o în patrate potrivit de mari.

 

Salată de ardei copți cu cremă de smântână

Poza principala

terina_mica.jpg

600 g ardei copti (sau 1 borcan)

2 dovlecei

200 g brânza de capra

150 g mozzarella

75 g unt

salvie

sare

 

Ardei copți la borcan fără oțet

 

Terina de ardei copti, alegerea perfecta pentru o cina usoara si rapida.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE