1. Taie dovleceii în felii potrivit de groase. Presara un praf de sare, lasa-i sa se scurga, trage-i în unt topit sau rumenește-i pe gratar.
2. Separat, amesteca energic brânza zdrobita cu mozzarella data pe razatoare. Așaza într-un vas straturi de felii de dovlecel, ardei copt și câteva linguri din amestecul de brânza. Repeta pâna ce termini toate ingredientele. Ultimul strat sa fie de ardei copt.
3. Decoreaza cu fâșii din frunze de salvie și lasa la rece o ora ca sa se întrepatrunda aromele. Înainte de servire, tai-o în patrate potrivit de mari.
Poza principala
Galerie foto
600 g ardei copti (sau 1 borcan)
2 dovlecei
200 g brânza de capra
150 g mozzarella
75 g unt
salvie
sare
Ardei copți la borcan fără oțet
Terina de ardei copti, alegerea perfecta pentru o cina usoara si rapida.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu