Terină de brânză

1.Într-un castron, amestecă bine brânza de vaci cu untul tăiat în cubulețe. Adaugă bânza cu mucegai, pătrunjelul tocat și un praf de sare și piper. Stropește cu supa de legume și lasă la rece 15 minute să se întrepătrundă aromele.

2.Unge o formă de chec cu ulei, tapeteaz-o cu hârtie de copt și îmbrac-o cu felii de cașcaval și șuncă.

3.Pune jumătate din amestecul de brânză și din loc în loc așază boabe de strugure. Acoperă cu felii de cașcaval și șuncă, după care repetă operația și cu restul de cremă de brânză și boabe de strugure.

4.Deasupra pune felii de șuncă și cașcaval și lasă la rece până a doua zi. Scoate cu grijă terina din formă și servește-o cu nuci tocate și boia dulce.

credit: Photoland/Profimedia

 

Aspic de șuncă și brânză

Poza principala

terina_mica.jpg

250 g brânză de vaci 

100 g brânză cu mucegai

100 g unt

200 g felii de cașcaval

100 g felii de șuncă

100 g struguri 

100 g nuci 

2 linguri de pătrunjel verde tocat

1 linguriță cu supă de legume

boia de ardei 

piper alb 

sare

ulei

 

Terină de dorada și portocale

Surprinde-ți musafirii cu o terină în straturi. Strugurii sunt cei care îi dau un gust aparte.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE