1.Într-un castron, amestecă bine brânza de vaci cu untul tăiat în cubulețe. Adaugă bânza cu mucegai, pătrunjelul tocat și un praf de sare și piper. Stropește cu supa de legume și lasă la rece 15 minute să se întrepătrundă aromele.
2.Unge o formă de chec cu ulei, tapeteaz-o cu hârtie de copt și îmbrac-o cu felii de cașcaval și șuncă.
3.Pune jumătate din amestecul de brânză și din loc în loc așază boabe de strugure. Acoperă cu felii de cașcaval și șuncă, după care repetă operația și cu restul de cremă de brânză și boabe de strugure.
4.Deasupra pune felii de șuncă și cașcaval și lasă la rece până a doua zi. Scoate cu grijă terina din formă și servește-o cu nuci tocate și boia dulce.
credit: Photoland/Profimedia
250 g brânză de vaci
100 g brânză cu mucegai
100 g unt
200 g felii de cașcaval
100 g felii de șuncă
100 g struguri
100 g nuci
2 linguri de pătrunjel verde tocat
1 linguriță cu supă de legume
boia de ardei
piper alb
sare
ulei
Adaugă comentariu