Pune la fiert 2,5 l apă și adaugă legumele. Când supa este gata, adaugă carnea de pui tăiată bucați și lasă să fiarbă pentru 50 minute.
Când carnea este gata, se desprinde de pe oase daca ați folosit un pui întreg și se pune în blender împreună cu galbenușurile, smântâna, uleiul de măsline și cartoful fiert.
Adaugă puțină supă și mixează în continuare.
Într-un vas tapetat cu folie alimentară, așează feliile de prosciutto și toarnă amestecul obținut.
Din supă folosiți 100 ml în care adaugați oțetul baslamic și foile de gelatină înmuiată și stoarsă.
Turnați amestecul peste carne și lasași vasul la rece pentru cel puțin o oră.
Pentru a scoate preparatul din formă, folosiți-vă de folia alimentară.
Credit foto: Fotolia/ manyakotic
2 kg carne pui
2 galbenușuri
150 ml smântâna
1 cartof
1 morcov
1 roșie
1 ceapă
2 foi gelatină
100 ml oțet balsamic
6 linguri ulei masline
10 felii prosciutto
Adaugă comentariu