Terina la rece

  1. Taie coaja feliilor de pâine, dar păstreaz-o pentru a o transforma în pesmet pentru şniţele delicioase.
  2. Curăţă ouăle de coajă şi pasează-le cât mai fin. Adaugă mascarpone, sare şi piper după gust.
  3. Într-o formă de copt de cozonac aşază o folie alimentară. Pune un strat de felii de pâine, unge cu cremă de brânză, pune felii de şuncă, ardei copţi, cremă de ouă cu mascarpone, din nou pâine, sos pesto.
  4. Alternează straturile în funcţie de preferinţă şi gust. Combinaţia de ingrediente este oricum delicioasă.
  5. Înfoliază şi dă la rece câteva ore. În momentul servirii, răstoarnă terina şi îmbrac-o într-un strat de cremă de brânză.. Presară pătrunjel verde tocat fin, decorează cu fâşii de ardei copt şi taie în porţii potrivite.

 

credit foto: Thincstock

Poza principala

terina_la_rece_mi.jpg

1 pâine feliată toast

400 g cremă de brânză

1 borcan de ardei copţi

3-4 ouă fierte

3-4 linguri cu pesto

300 g şuncă de Praga

200 g mascarpone

pătrunjel verde

 

sare, piper

Pentru antreuri de sărbătoare, pregăteşte reţeta de terină la rece. Uşor de pregătit , arătoasă şi gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE