- Taie coaja feliilor de pâine, dar păstreaz-o pentru a o transforma în pesmet pentru şniţele delicioase.
- Curăţă ouăle de coajă şi pasează-le cât mai fin. Adaugă mascarpone, sare şi piper după gust.
- Într-o formă de copt de cozonac aşază o folie alimentară. Pune un strat de felii de pâine, unge cu cremă de brânză, pune felii de şuncă, ardei copţi, cremă de ouă cu mascarpone, din nou pâine, sos pesto.
- Alternează straturile în funcţie de preferinţă şi gust. Combinaţia de ingrediente este oricum delicioasă.
- Înfoliază şi dă la rece câteva ore. În momentul servirii, răstoarnă terina şi îmbrac-o într-un strat de cremă de brânză.. Presară pătrunjel verde tocat fin, decorează cu fâşii de ardei copt şi taie în porţii potrivite.
credit foto: Thincstock
Poza principala
Galerie foto
1 pâine feliată toast
400 g cremă de brânză
1 borcan de ardei copţi
3-4 ouă fierte
3-4 linguri cu pesto
300 g şuncă de Praga
200 g mascarpone
pătrunjel verde
sare, piper
Pentru antreuri de sărbătoare, pregăteşte reţeta de terină la rece. Uşor de pregătit , arătoasă şi gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu