1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca branza feta cu ouale, ierburile si un varf de cutit de piper.
3. Intinde o foaie de aluat si unge-o cu unt topit.
4. Pune o a doua foaie de aluat peste prima. Taie-le in patru patrate egale.
5. Pune o lingura de branza feta de-a lungul unui patrat de aluat, lasand aproximativ 1 ½ cm la fiecare capat. Ruleaza patratul indesand capetele inauntru.
6. Pune tigarile cu imbinarea in jos intr-o tava de copt si unge-le cu unt topit.
7. Tine-le la cuptor timp de aproximativ 30 de minute, pana devin aurii si crocante.
8. Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei.
400g de branza feta
2 oua mari, batute
½ cana de amestec de menta, patrunjel si marar, tocat
Piper negru
16 foi de aluat
6 linguri de unt topit
Adaugă comentariu