Deserturi & băuturi

Tiramisu cu biscuiti

Text
Tiramisu cu biscuiti
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
tiramisu_cu_biscuiti_img_2466.jpg

Ingrediente

500 ml cafea deja pregătită
4 ouă
500 g mascarpone
500 g frișcă
1 pachet mare de biscuiți simpli
7 linguri de cremă de ciocolată
8 linguri zahăr
cacao amăruie

Mod de preparare

Separi albușurile de gălbenușuri. Bați albușurile spumă cu cele 6 linguri de zahăr, iar gălbenușurile le freci cu 2 linguri de zahăr. Unești cele 2 compoziții, încorporezi frișca și mascarpone (deja bătute spumă separat). Lași cafeaua pregătită la răcit. După ce s-a răcit, înmoi pe rând câte un biscuit în cafea și-i așezi în tava aleasă pentru prăjitură, până acoperi fundul tăvii. Pui deasupra 1/2 din crema de ciocolată topită la microunde, un rând de biscuiți înmuiați în cafea, apoi mascarpone, iar biscuiți, apoi restul de cremă de ciocolată și iar biscuiți.
Termini cu un strat de cremă de mascarpone, apoi pudrezi din plin cu praf de cacao amară. Dai la frigider și servești doar a doua zi, să se înmoaie biscuiții. Este delicios și la zi de sărbătoare, dar și într-o zi obișnuită, când îți răsfeți familia!

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE