1: Topeste ciocolata pe baie de aburi si las-o sa se racoreasca. Bate frisca si separat mascarpone, apoi amesteca cele doua compozitii.
2: Opreste 1 din crema, iar peste cealalta, toarna incet ciocolata topita. Amesteca usor si da la rece.
3: Inmoaie in cafeaua racita 3 din piscoturi, unul cate unul, si monteaza prajitura: blat din piscoturi, un strat de crema alb, strat de piscoturi, crema de ciocolata si tot asa pana termini crema si piscoturile pregatite.
4: Imbraca prajitura in piscoturi neinmuiate in cafea si leaga usor cu o funda decorativa. Da prajitura tiramisu la rece. Chiar inainte de servire, asaza deasupra fructe de padure.
Revista Bucataria de Azi
40-45 piscoturi
375 ml frisca lichida
250 ml mascarpone
70 g ciocolata
250 ml cafea la ibric
fructe de padure
Comentarii