Tiramisu la pahar

Pregăteşte crema astfel: freacă gălbenușurile cu zahărul. Încorporează crema de mascarpone și albușurile bătute spumă folosind o lingură. 

 

Toarnă esenţa de rom sau brandy în cafeaua pregătită la filtru. Înmoaie pişcoturile în cafeaua rece şi aşază câte o jumătate de pişcot în pahar, apoi câte două linguri din compoziţia de mascarpone, pudrează cu cacao şi iar o jumătate de pişcot. Ultimul rând să fie de cremă. 

 

Pudrează paharele cu cacao și dă la rece pentru 2-3 ore! Înfige câte un pişcot (neînmuiat în cafea) în fiecare pahar și servește acest tiramisu celor dragi. Poftă bună!

 

Știai? Se crede că acest desert de tiramisu – unul dintre cele mai cunoscute deserturi italieneşti – îşi are originile în secolul 15.

 

Tiramisu cu căpșuni

Poza principala

tiramisu_rapid_mica.jpg

200 grame de pişcoturi (1 pachet)

250 grame mascarpone (1 cutie)

3 ouă

3 linguri generoase de zahăr

500 ml cafea la filtru

cacao (pentru pudrat)

esenţă de rom (sau 3 linguri de brandy sau cherry)

 

Tort tiramisu cu capsuni

Un desert răcoros cu tiramisu, numai bun să-ţi uimeşti invitaţii!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE