1: Bate galbenusurile cu zahar pana obtii o crema. Adauga branza mascarpone si frisca si amesteca energic.
2: Bate albusurile spuma si adauga-le in crema. Amesteca usor, pana se omogenizeaza.
3: Inmoaie piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac. Nu tine mult. Apoi asaza-le pe platou, formand baza.
4: Toarna jumatate de crema, apoi inca un rand de piscoturi si din nou crema. Cerne deasupra acestui tiramisu cacao si da la rece cel putin trei ore.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
450 g piscoturi
4 oua
100 ml coniac
125 g zahar pudra
500 g branza mascarpone
100 ml frisca lichida
350 ml cafea tare cu o lingura cu zahar tos in ea
1 lingura cu cacao
Prajitura Tiramisu este deja preferata multora dintre noi. Simplu de preparat, tiramisu este un desert racoritor si usor.
Numar de portii
6
Calorii
210
Facebook Comments
Adaugă comentariu