1. Într-un castron, sfărâmă brânza feta împreună cu celelalte brânzeturi și ouăle bătute. Amestecul trebuie să fie omogen și nu foarte moale.
2. Intinde cu grijă aluatul de plăcintă, taie-l sub formă de fasii late de 10 cm, unge-le cu unt topit și pune într-un capăt, pe mijloc, cate o lingură cu compoziție de brânză. Împăturește cu atenție, dându-le formă de triunghi.
3. Așază plăcințelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, unge-le cu unt și dă-le la cuptor 15 minute ori până ce capătă o culoare arămie și apetisantă.
credit foto: © Nenov Brothers – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
450 g brânză feta
120 g cremă de brânză
30 g brânză cu mucegai
450 g brânză ricotta
5 linguri cu parmezan ras
4 ouă mari
900 g aluat de placintă
200 g unt topit
Cea mai grozavă plăcintă cu brânză… în stil grecesc!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu