1.Încinge uleiul într-o cratiță de fontă (de preferat). Călește împreună usturoiul și ceapa, adaugă bucățile de carne și lsaă până se rumenesc acestea din urmă.
2.Pune restul ingredientelor, completează cu apă cât să acopere totul, adu la temperatura d efierbere și micșorează flacăra.
3.Ține pe foc 1 ½ sau chiar 2 ore, până ce carnea devine foarte fragedă. Servește cu pătrunjel și mărar verde.
credit foto: © Fanfo – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
500 g antricot/vrabioara de vită
500 g naut fiert
1 ceapa mare
2 linguri cu ulei
2 catei de usturoi
3 morcovi
3 cartofi
2 linguri cu ketchup picant
1 lingură cu sos barbecue
1 linguriță cu muștar
pătrunjel si marar verde
sare
piper
O tocana satioasa pentru un pranz copios in familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu