Home » Tocana de vita cu naut

Tocana de vita cu naut

1.Încinge uleiul într-o cratiță de fontă (de preferat). Călește împreună usturoiul și ceapa, adaugă bucățile de carne și lsaă până se rumenesc acestea din urmă.

2.Pune restul ingredientelor, completează cu apă cât să acopere totul, adu la temperatura d efierbere și micșorează flacăra.

3.Ține pe foc 1 ½ sau chiar 2 ore, până ce carnea devine foarte fragedă. Servește cu pătrunjel și mărar verde.

credit foto: © Fanfo – Fotolia.com

 

Bobițe delicioase cu friptură de vită

Poza principala

tocana_fotolia_66427142_subscription_xl.jpg_c_fanfo_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g antricot/vrabioara de vită 

500 g naut fiert

1 ceapa mare

2 linguri cu ulei

2 catei de usturoi

3 morcovi

3 cartofi

2 linguri cu ketchup picant

1 lingură cu sos barbecue 

1 linguriță cu muștar

pătrunjel si marar verde

sare

piper

 

Friptură de vită cu salată

O tocana satioasa pentru un pranz copios in familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE