1. Fierbe ouăle în apă cu sare pentru 3-4 minute, apoi trece-le printr-un jet de apă rece pentru a opri procesul de fierbere.
2. Curăță-le de coajă și lasă-le să se răcească, apoi toacă-le cubulețe.
3. Amestecă branza telemea dată pe răzătoare cu iaurtul, adaugă castravetele tăiat mărunt, verdeața (pătrunjel și/sau mărar) și ceapa tocate foarte mărunt.
4. Pune cubulețele de ouă, potrivește gustul de sare și piper și lasă măcar 10 minute să se întrepătrundă aromele. Între timp, prăjește feliile de pâine.
5. Pune câte o porție de salată de ouă între două felii de toast, într-un strat generos, și servește-le imediat.
2-3 ouă
2-3 linguri cu brânză telemea
3-4 linguri cu iaurt
1 castravete
2-3 fire de ceapă verde/chives
verdeață
6 felii de pâine toast
sare
piper
Adaugă comentariu