Aperitive, salate, sosuri

Toast cu salată de ouă

1. Fierbe ouăle în apă cu sare pentru 3-4 minute, apoi trece-le printr-un jet de apă rece pentru a opri procesul de fierbere.

2. Curăță-le de coajă și lasă-le să se răcească, apoi toacă-le cubulețe.

3. Amestecă branza telemea dată pe răzătoare cu iaurtul, adaugă castravetele tăiat mărunt, verdeața (pătrunjel și/sau mărar) și ceapa tocate foarte mărunt.

4. Pune cubulețele de ouă, potrivește gustul de sare și piper și lasă măcar 10 minute să se întrepătrundă aromele. Între timp, prăjește feliile de pâine.

5. Pune câte o porție de salată de ouă între două felii de toast, într-un strat generos, și servește-le imediat.

 

Sendviş din vinete

Poza principala

salata_mica.jpg

2-3 ouă

2-3 linguri cu brânză telemea

3-4 linguri cu iaurt

1 castravete

2-3 fire de ceapă verde/chives

verdeață

6 felii de pâine toast

sare

piper

 

Sendviș cu salată de pește

O idee gustoasă pentru un mic-dejun sățios.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE