Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.
Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in straturi cat mai amestecate. Adauga zeama ramasa si ceva din zeama in care ai oparit carnea, apoi coase bine.
Pune toba de porc la fiert in apa rece cu foile de dafin si piperul si las-o sa fiarba 2-3 ore la foc molcom, intepand-o din cand in cand.
Cand s-a fiert, pune toba de porc la presat intre doua tocatoare de lemn, cu o greutate deasupra.
Revista BUCATARIA DE AZI
stomac de porc
1 mana buna de sorici feliati
1 limba de porc
1 inima
2 rinichi
500 g carne grasa de porc
1 splina
300 g ficat
2 urechi
200 g slanina
1 pahar cu vin rosu
1 lingura cu boia
2 foi de dafin
piper, sare
Adaugă comentariu