Taie carnea in bucati si rumeneste-o in untura topita. Separat, toaca ceapa mai mare si caleste-o usor impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete.
Pune-le peste bucatile de carne si stinge cu rosiile cubulete. Condimenteaza cu sare, piper si boia si acopera cu apa fierbinte.
Lasa pe foc mic, acoperit, sa se patrunda. Cand e aproape gata, baga tocana bucovineana la cuptor, sa scada un pic.
Confit Byaldi (tocanita turceasca de legume)
Revista BUCATARIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
250 g carne de manzat
250 g carne de porc (spata, piept)
150 g untura
2 cepe
2 ardei grasi
1 cutie cu rosii cubulete
1 lingurita cu boia
ulei
sare, piper
Daca va este dor de gustul tocanitelor bunicii, iata cum puteti aduce acel gust chiar in bucataria voastra.
Numar de portii
6
Calorii
520
Facebook Comments
Adaugă comentariu