- Tocați ceapa și usturoiul, iar cartofii tăiați-i în cubulețe.
- Îndepărtați semințele roșiile și tăiați-le în cuburi.
- Spălați spanacul și tocați-l grosier.
- Încingeți uleiul într-o oală în care urmeaza să pregătiți tocănița.
- Adăugați ceapa și căliți-o la foc potrivit până când devine translucidă.
- Adăugați roșiile tăiate și usturoiul și lăsați-le la foc potrivit potrivit pentru 3-4 minute.
- Încorporați năutul, piperul cayenne și boabele de coriandru.
- Acoperiți vasul și lăsați să fiarbă pentru 15 minute până când se înmoaie cartofii.
- Înainte de a ăndepărta vasul de pe sursa de foc adăugați spanacul și asezonați cu sare și piper după gust.
- Tocați frunzele de pătrunjel mărunt.
- Serviți tocana cu pătrunjel tocat pe deasupra.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 500 g cartofi
- 200 g roșii cherry
- 150 g spanac proaspăt
- 50 ml ulei măsline
- 250 g năut de la conservă
- 1 vârf cuțit piper cayenne
- 1/2 linguriță boabe coriandru
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
O combinație de cartofi, năut și spanac proaspăt perfectă pentru perioada postului.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu