1. Topeste untul si uleiul intr-o oala. Adauga ceapa, usturoul si ardeiul. Prajeste timp de 5 minute.
2. Adauga coriandrul si midiile. Toarna vinul alb deasupra. Pune capacul si lasa la fiert timp de 8-10 minute.
3. Indeparteaza midiile inchise si arunca-le. Pune midiile facute intr-un castron si toarna sosul ramas in oala peste midii. Asezoneaza cu sare si piper.
Poza principala
Galerie foto
30g unt
30ml ulei de masline
2 cepe taiate marunt
2 ardei iuti, taiati marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
30g de frunze de coriandru, tocate
30 de midii intregi, curatate
250ml de vin alb
sare si piper
Se serveste cu paine facuta in casa sau orez galben. Nu uita: midiile care nu se deschid la fierbere, trebuie aruncate.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu