Home » Mâncăruri » Tocana de naut si legume
Mâncăruri Vegetarian & vegan

Tocana de naut si legume

Foto
Fotolia/ nolonely
Legume sănătoase și o explozie de arome într-un singur castron.
supa_de_naut_cu_lapte_de_cocos.jpg

Ingrediente pentru 8-10 porții: 

  • 1 linguriță ulei măsline
  • 1 ceapă, tăiată cuburi
  • 2 cartofi tăiați cuburi
  • 1 lingură sare
  • 1 lingură curry
  • 1 lingură zahăr brun
  • 1 lingură ghimbir tocat
  • 3 căței usturoi
  • 1/8 linguriță piper cayenne
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 600 ml supă legume
  • 2 cutii năut, scurse și clătite
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 cutie roșii cuburi
  • 1 bucată conopidă
  • piper negru
  • 250 g lapte de cocos
  • 200 g spanac

  Modalitate de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o oală și gătiți ceapa pentru 5 minute.
  2. Adăugați cartofii și sarea. Mențineți pe foc pentru încă 5 minute.
  3. Adăugați curry, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul tocat și piperul Cayenne. Gătiți pentru 30 de secunde.
  4. Adăugați 200 ml supă de legume și amestecați cu o lingură de lemn.
  5. Adăugați în continuare năutul, ardeiul gras verde și cel roșu, conopida, roșiile la conservă și restul cantității de supă.
  6. Gătiți pentru 50 de minute la foc potrivit. 
  7. La final adăugați laptele de cocos și spanacul , lăsați să fiarbă pentru 5 minute și îndepărtați de pe sursa de foc.
  8. Completați cu sare dacă mai este cazul sau alte condimente. 

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.