Home » Mâncăruri » Tocana de peste
Mâncăruri

Tocana de peste

1.Încinge uleiul într-un wok şi căleşte ceapa, usturoiul, prazul, feniculul şi ţelina apio tocate mărunt. Ţine-le pe foc potrivit 10 minute sau până se pătrund.

2.Toarnă vinul, toşiile tocate cu tot cu suc, supa sau apa şi adu la temperatura de fierbere. Redu intensitatea focului, acoperă şi lasă să fiarbă un sfert de oră.

3.Adaugă peştele, şofrănelul, un praf de sare şi mai lasă pe foc alte 5-8 minute. Serveşte tocana de peşte cu garnitură de cartofi fierţi şi salată de valeriană şi un pahar cu vin bun.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

tocana_de_peste_mi.jpg

600 g file de peşte

1 ceapă potrivită

2 căţei de usturoi

1 fir de praz

1 fenicul mic

1 fir apio

125 ml vin alb sec

2 cutii de roşii în suc propriu

500 ml supă de peşte/legume/apă

1 lingură cu ulei

sofrănel

sare

Pentru serile cu cei dragi, pregăteşte-le o reţetă surprinzătoare, cu gust delicios.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.