1.Spală carnea, tai-o în cuburi mici și trage-o câteva minute în ulei încins. Scoate carnea și pune ceapa tocată mărunt, iar după ce devine sticloasă, adaugă dovlecelul tăiat și el în cuburi.
2.Călește totul pentru câteva minute. Curăţă ciupercile, toacă- le mărunt și căleștele într-un vas cu ulei (nu foarte) încins. Lasă-le să scadă.
3.Pune totul într-un vas cu capac și dă la cuptor, adaugă carnea, bulionul cu apă cât să obţii un sos mai moale și toarnă peste restul ingredientelor.
4.Drege de sare, aromează cu câteva boabe de piper și o crenguţă de rozmarin, pune capacul și dă la cuptor 35 de minute.
Sugestie. Pentru un gust deosebit, poţi adăuga în această tocană doi castraveţi muraţi tăiaţi în cubuleţe.
1 kg pulpă de porc
250 g ciuperci
1 ceapă
1 dovlecel
3 linguri cu bulion
rozmarin
ulei
piper boabe
sare
Adaugă comentariu