1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste puiul pana devine maroniu. Adauga ceapa, chimionul si coriandrul si prajeste pana ceapa se inmoaie. Adauga morcovul, cartofii, rosiile si supa si lasa la fiert. Acopera si lasa amestecul sa fiarba pana ce legumele sunt aproape fierte.
2. Adauga dovleceii si mazarea si lasa la fiert fara capac pana ce toate legumele sunt moi si sosul s-a scurs. Asezoneaza dupa gust si serveste cu orez si cuscus.
Poza principala
Galerie foto
30ml de ulei
6-8 portii de pui, preferabil pulpe superioare si aripioare
1 ceapa, taiata
5g de chimion
5g de coriandru
1 morcov, taiat in bucati
2 cartofi dulci, cu coaja, taiati in bucati
410g de rosii la conserva, tocate
500ml de supa de pui
6 dovlecei, rasi
410g de mazare, scursa
sare si piper
Consistent si savuros, nu vei regreta ca ai incercat acest preparat!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu