1.Taie carnea cubuleţe, condimenteaz-o și rumenește-o în untură. În grăsimea rămasă, călește ceapa tocată fin.
2.Când prinde o culoare aurie, stinge cu supă de oase și pasta de tomate. După ce a dat într-un clocot, adaugă bucăţile de carne, usturoiul tocat, puţin cimbru și foaia de dafin. Lasă pe foc să fiarbă înăbușit.
3.Adaugă morcovii și cartofii tăiaţi cubuleţe și potrivește gustul de sare și piper. La final, aromatizează cu pătrunjel.
credit foto: © stockcreations – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
700 g piept de vită
3 linguri cu untură
500 ml supă de oase
3 linguri cu pastă de tomate
2 cepe
1 foaie de dafin
5 căței de usturoi
1-2 morcovi
4 cartofi
pătrunjel
cimbru
sare
piper
Tocana de vită este preparatul ideal pentru toti ai casei.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu