Home » Tocană de vită

Tocană de vită

1.Taie carnea cubuleţe, condimenteaz-o și rumenește-o în untură. În grăsimea rămasă, călește ceapa tocată fin. 

2.Când prinde o culoare aurie, stinge cu supă de oase și pasta de tomate. După ce a dat într-un clocot, adaugă bucăţile de carne, usturoiul tocat, puţin cimbru și foaia de dafin. Lasă pe foc să fiarbă înăbușit. 

3.Adaugă morcovii și cartofii tăiaţi cubuleţe și potrivește gustul de sare și piper. La final, aromatizează cu pătrunjel.

credit foto: © stockcreations – Fotolia.com

 

Tocana de fructe de mare cu sofran

Poza principala

tocana_de_vita_fotolia_55218508_subscription_xxl.jpgc_stockcreations_-_fotolia.com_mica.jpg

700 g piept de vită

3 linguri cu untură

500 ml supă de oase

3 linguri cu pastă de tomate

2 cepe

1 foaie de dafin

5 căței de usturoi

1-2 morcovi

4 cartofi

pătrunjel

cimbru

sare

piper

 

Tocana de pui cu cartofi dulci si mazare

Tocana de vită este preparatul ideal pentru toti ai casei.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE