1. Incalzeste jumatate din ulei intr-o oala si caleste ceapa timp de doua minute. Adauga usturoiul si caleste in continuare inca un minut.
2. Amesteca sosul de friptura, pasta de tomate, vinul si 350ml de apa clocotita. Toarna in oala. Pune si carnea in oala si adauga ciupercile. Lasa la fiert timp de 20 de minute, amestecand ocazional. Se serveste cu piure de cartofi sau orez. Presara deasupra patrunjel proaspat sau cimbru.
Poza principala
30ml de ulei de masline
500g de carne de vita, taiata fasii
1 ceapa taiata
3 catei de usturoi, zdrobiti
1 pachet de sos de friptura instant
25ml de pasta de tomate
125ml de vin alb sec
250g de ciuperci, taiate in jumatate
Din meniul tau de pranz nu poate lipsi tocana de vita. Noi iti oferim alternativa unei tocane cu ciuperci, savuroasa si usor de gatit.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu