- Amestecă făina cu sare, piper și boia.
- Tăvălește bucățile de carne prin amestecul de făină.
- Prăjește bucățile de carne în ulei până când se rumenesc.
- Scoate carnea și prăjește ceapa.
- Adaugă morcovii tăiați rondele, carnea, berea și apa.
- Lasă totul sa fiarbă la foc mic pentru aproximativ 2 ore.
- Dacă scade cantitatea de sos, adaugă apă.
- Servește cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ annamavritta
Poza principala
- 1 kg carne vită
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 150 ml bere Guinness
- 60 ml apă
- 2 linguri făină
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- 1 linguriță boia dulce
Încearcă această rețetă din bucătăria irlandeză, o simfonie de arome!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu