Tocana de vita irlandeza

  1. Amestecă făina cu sare, piper și boia.
  2. Tăvălește bucățile de carne prin amestecul de făină.
  3. Prăjește bucățile de carne în ulei până când se rumenesc.
  4. Scoate carnea și prăjește ceapa.
  5. Adaugă morcovii tăiați rondele, carnea, berea și apa. 
  6. Lasă totul sa fiarbă la foc mic pentru aproximativ 2 ore.
  7. Dacă scade cantitatea de sos, adaugă apă.
  8. Servește cu pătrunjel tocat. 

 Credit Foto: Fotolia/ annamavritta

Poza principala

tocana_de_vita_cu_bere_guiness.jpg

  • 1 kg carne vită
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 150 ml bere Guinness
  • 60 ml apă
  • 2 linguri făină
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 linguriță boia dulce 

 

Încearcă această rețetă din bucătăria irlandeză, o simfonie de arome!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE