Home » Tocană de vită

Tocană de vită

1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă carnea de vită tăiată cubuleţe și un praf de sare și piper.
 
2.Din când în când, stropește cu apă și lasă să se înăbușe bine. Adaugă foile de dafin, morcovii, ţelina tăiată cubuleţe și supa de legume.
 
3.Când toate legumele sunt fierte, toarnă vinul în care ai dizolvat deja pasta de tomate. Bagă totul la cuptor până se formează sosul, circa 60-75 de minute. La final, potrivește tocanita de vita cu sare.

Pirasa (tocanita de praz)

Poza principala

tocana_de_vita_mica.jpg

450 g morcovi mici congelaţi
700 g ceafa de vită
2 cepe
1 ţelină
3 linguri cu bulion
200 ml vin alb sec
1 cană supa de pui
2 foi foi de dafin
ulei
sare
piper

Tocanita de miel cu gutui si lamaie

O tocana cu carne de vita delicioasa, aromata, pe gustul tuturor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE