1. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius. Presara faina peste coastele de miel si pastreaza faina deoparte.
2. Prajeste carnea in ulei pana devine maronie, intr-o tigaie de copt. Adauga ceapa si prajeste amestecand. Adauga cartofii, morcovii, pasta de tomate, apa clocotita si cuburile de supa si lasa la fiert.
3. Acopera oala, pune la cuptor si lasa la copt timp de trei ore.
4. Amesteca restul de faina cu cateva picaturi de apa rece si amesteca putin sos din tocana pana obtii o mixtura omogena. Toarna mixtura in tocana si pune pe foc.
5. Adauga restul ingredientelor si lasa pe foc inca 15 minute. Se serveste cu orez.
1,5 kg de coaste de miel
125g de faina
45ml de ulei
3 cepe, taiate marunt
1kg de cartofi noi, unii intregi, unii in jumatate
2 morcovi mari, curatati si taiati bucati
30ml de pasta de tomate
500ml de apa clocotita
2 cuburi de concentrat de supa de vita, sfaramate
125g de patrunjel tocat
2 catei de usturoi, taiati marunt
coaja rasa a unei lamai
sare si piper
Adaugă comentariu