Home » Tocăniță cu fasole boabe

Tocăniță cu fasole boabe

1.    Pune fasolea la înmuiat în apă rece de cu seară. A doua zi, pune fasolea la fiert în apă cu sare. Schimbă apa de 2-3 ori pentru a preîntâmpina eventualele probleme digestive.
2.    Taie toate legumele cubulețe și înăbușă-le în ulei încins. Completează cu apă treptat, cât să nu se lipească. După ce s-au înmuiat legumele tăiate, adaugă boabele de fasole și roșiile în suc propriu, pune sare, piper, turmeric și pune cratița la cuptor să scadă în tihnă.
3.    La final, aromatizează cu oregano. Servește tocănița cu fasole boabe rece sau călduță cu mămăliguță.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

tocanita_cu_fasole_boabe_497711967_mica.jpg

200 g fasole albă boabe
200 g fasole roșie boabe
2 morcovi
2 cepe
1 țelină mare
1 rădăcină de pătrunjel
300 g dovleac
680 g roșii în suc propriu (conservă mare)
2 fire de apio
½ linguriță cu turmeric
sare, piper
oregano
ulei

Plină de vitamine și hrănitoare, tocănița cu fasole boabe este potrivită pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE