- Se taie ceapa solzișori și se călește împreună cu untul pentru 20 minute. Se adaugă sare și piper după gust. După 20 minute, scoate-ți ceapa cu o paletă și lasați-o într-un castron.
- În aceeași cratiță, în sosul rămas, adaugați carnea tăiata în cuburi împreună cu supa de legume și fierbeți pentru 20 minute.
- Adaugați șofranul, mierea și stafidele care au fost înmuiate în prealabil și scurse de excesul de apă.
- Lăsați sa fiarbă înca 5 minute, adaugați ceapa și lasați vasul acoperit cu un capac pentru 10 minute.
- Se servește caldă.
Credit foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 800 g carne berbec
- 100 g unt
- 1 kg ceapă albă
- 50 g stafide
- 1 lingură miere
- 250 ml supă de legume
- sare
- piper
- 1 vârf cuțit șofran
Pregătește o cină rapidă și sățioasă din bucătăria marocană, având ingredient de bază carnea de berbec.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu