Mâncăruri

Tocanita de berbec cu ceapa

  1. Se taie ceapa solzișori și se călește împreună cu untul pentru 20 minute. Se adaugă sare și piper după gust. După 20 minute, scoate-ți ceapa cu o paletă și lasați-o într-un castron. 
  2. În aceeași cratiță, în sosul rămas, adaugați carnea tăiata în cuburi împreună cu supa de legume și fierbeți pentru 20 minute. 
  3. Adaugați șofranul, mierea și stafidele care au fost înmuiate în prealabil și scurse de excesul de apă. 
  4. Lăsați sa fiarbă înca 5 minute, adaugați ceapa și lasați vasul acoperit cu un capac pentru 10 minute. 
  5. Se servește caldă.

 

 

 Credit foto: Thinkstock/ getty images

 

 

 

Poza principala

tocanita_de_berbec_cu_ceapa.jpg

  • 800 g carne berbec
  • 100 g unt
  • 1 kg ceapă albă
  • 50 g stafide
  • 1 lingură miere
  • 250 ml supă de legume
  • sare 
  • piper
  • 1 vârf cuțit șofran 
Pregătește o cină rapidă și sățioasă din bucătăria marocană, având ingredient de bază carnea de berbec.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE