- Taiați carnea de curcan în cuburi de aproximativ 3 cm.
- Căliți ceapa tocată și usturoiul într-o cratiță cu ulei de masline încins.
- Când ceapa începe să își schimbe culoarea, adăugați cuburile de carne și gătiți pentru 5 minute.
- Adăugați sare și piper după gust, turnați vinul alb și lăsați să fiarbă până când acesta este complet evaporat.
- Adăugați caperele și supa de legume.
- Fierbeți totul pentru 20 de minute.
- Când este gata adăugați pătrunjel tocat și serviți cu garnitură de orez.
Credit Foto: Fotolia/ pavel siamionov
Poza principala
- 700 g carne curcan
- 1 ceapă
- 3 căței usturoi
- 2 linguri capere
- 1 pahar vin alb
- 4 linguri ulei măsline
- 300 ml supă legume
- pătrunjel tocat
- sare
- piper
Folosește carnea de curcan pentru o tocăniță aromată, ideală pentru a fi servită cu orez.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu