Mâncăruri

Tocanita de curcan

  1. Taiați carnea de curcan în cuburi de aproximativ 3 cm.
  2. Căliți ceapa tocată și usturoiul într-o cratiță cu ulei de masline încins.
  3. Când ceapa începe să își schimbe culoarea, adăugați cuburile de carne și gătiți pentru 5 minute.
  4. Adăugați sare și piper după gust, turnați vinul alb și lăsați să fiarbă până când acesta este complet evaporat.
  5. Adăugați caperele și supa de legume.
  6. Fierbeți totul pentru 20 de minute.
  7. Când este gata adăugați pătrunjel tocat și serviți cu garnitură de orez.

  Credit Foto: Fotolia/ pavel siamionov

Poza principala

tocanita_de_curcan_cu_capere.jpg

  • 700 g carne curcan
  • 1 ceapă
  • 3 căței usturoi
  • 2 linguri capere
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri ulei măsline
  • 300 ml supă legume
  • pătrunjel tocat
  • sare
  • piper
Folosește carnea de curcan pentru o tocăniță aromată, ideală pentru a fi servită cu orez.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE