1. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa pentru 5 minute. Adaugati celelalte legume, acoperiti si inabusiti, la foc mic, pentru 5 minute sau pana incep sa se inmoaie.
2. Puneti zeama de legume si rosiile si fierbeti pentru 10 minute. Puneti fasolea si fierbeti pentru inca 5 minute. Presarati patrunjel proaspat peste tocanita de legume. In cazul in care doriti sa tineti post, aceasta tocanita este ideala.
Poza principala
Galerie foto
1 lingura ulei de masline
1 ceapa, curatata si taiata
2 morcovi, curatati si tocati
2 pastarnac, curatati si tocati
1 apio, tocata
250 g napi, curatati si tocati
600 ml zeama de legume
400 g rosii tocate, la conserva
420 g fasole boabe
patrunjel tocat
Fie ca vreti o garnitura gustoasa sau un preparat de baza sanatos si de post, aceasta reteta de tocanita este tot ce va trebuie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu