Home » Vegetarian & vegan » Tocanita de legume
Vegetarian & vegan

Tocanita de legume

1. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa pentru 5 minute. Adaugati celelalte legume, acoperiti si inabusiti, la foc mic, pentru 5 minute sau pana incep sa se inmoaie.

2. Puneti zeama de legume si rosiile si fierbeti pentru 10 minute. Puneti fasolea si fierbeti pentru inca 5 minute. Presarati patrunjel proaspat peste tocanita de legume. In cazul in care doriti sa tineti post, aceasta tocanita este ideala.

Tocanita de legume cu carne tocata

Poza principala

rexfeatures_1302608t_mica.jpg

1 lingura ulei de masline
1 ceapa, curatata si taiata
2 morcovi, curatati si tocati
2 pastarnac, curatati si tocati
apio, tocata
250 g napi, curatati si tocati
600 ml zeama de legume
400 g rosii tocate, la conserva
420 g fasole boabe
patrunjel tocat

Fie ca vreti o garnitura gustoasa sau un preparat de baza sanatos si de post, aceasta reteta de tocanita este tot ce va trebuie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.