Mâncăruri

Tocanita de naut cu curry

  1. Fierbe năutul, după ce a fost ținut pe timpul nopții la înmuiat. 
  2. Taie ceapa fideluță și toacă tijele de țelină.
  3. Taie morcovul rondele.
  4. Într-o tigaie mai mare încinge uleiul, peste care adaugă curry-ul, ghimbirul ras, coriandrul, semințele de chimen și fulgii de ardei iute.
  5. Se adaugă ceapa și se lasă puțin la călit.
  6. După aceea se adaugă usturoiul, morcovul, țelina și năutul. 
  7. Se stinge cu suc de roșii și apă cât să acopere alimentele.
  8. Lasă totul să fiarbă 15 minute.
  9. Se servește cu frunze de coriandru.

  Credit foto: Fotolia/ Peteers

Poza principala

tocana_de_naut_cu_curry_si_coriandru.jpg

  • 2 căni năut fiert
  • 3 cepe
  • 3 tije țelină
  • 1 morcov
  • 2 căței usturoi
  • 1 lingură curry
  • 1 lingură ghimbir proaspăt
  • 1 lingură semințe coriandru
  • jumătate linguriță semințe chimen
  • jumătate linguriță fulgi ardei 
  • sare 
  • 300 ml suc roșii
  • 3 linguri ulei măsline
Ce spui de această tocăniță aromată doar pe bază de legume.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE