După așa titlu aromat, să dezvoltăm cum trebuie!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Tocăniță de pui cu busuioc
Ingrediente:
- 1 linguriță ulei măsline
- 8 pulpe de pui
- 1 lingură făină cu sare și piper
- 2 ardei roșii, tocați
- 12 cartofi noi, tăiați în jumătate
- 150 ml vin alb
- 200 ml stoc de pui
- 20 g frunze de busuioc
- crutoane pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o cratiță mare, antiaderentă.
- Tăvăliți pulpele de pui prin făina condimentată cu sare și piper, apoi adăugați-le în tigaie.
- Prăjiți la foc mare până devin aurii.
- Se adaugă ardeii și cartofii în cratiță și se fierbe totul timp de 3 minute.
- Se toarnă vinul alb și supa de pui, apoi se asezonează cu sare și piper.
- Se acoperă cratița și se fierbe timp de 20-25 de minute sau până când puiul este gătit.
- Se adaugă busuiocul și se fierbe timp de încă 5 minute.
- Se servește cu pâine crocantă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu