O tocăniță vă rog! O altfel de tocăniță, mai aromată și mai gustoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 175g cartofi noi, tăiați în jumătate
- 1 ceapă medie, tăiat în felii subțiri
- 2 felii de lămâie, tocate
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1 linguriță de chimen măcinat
- 1 linguriță scorțișoară pudră
- 450 ml supă de pui
- 2 pulpe de pui dezosate și fără piele
- 200 g năut la conservă, scurs și clătit
- 1 mână coriandru proaspat, tocat
Modalitate de preparare:
- Puneți cartofii, ceapa, lamaia și usturoiul într-o cratiță.
- Se presară condimentele măcinate și se asezonează ușor după gust.
- Se amestecă împreună, apoi se toarnă peste stoc.
- Se aduce în punctul de fierbere și se menține pe foc timp de 12 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
- Se adaugă carnea de pui si năutul, se acoperă cratița și se fierbe ușor timp de încă 10-12 minute sau până când puiul este gătit.
- Potriviți gustul și completați cu condimente dacă mai este neceaar și presărați coriandru.
- Se servește cu fasole verde sau broccoli, gătite la abur.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu