Home » Tocăniță de pui și fasole neagră

Tocăniță de pui și fasole neagră

1.Încinge uleiul într-un wok și rumenște bucățile de pui tăiate potrivit. După 2-3 minute adaugă ardeii și ceapa. După 6-8 minute sau după ce puiul s-a rumenit, completează cu oregano, chimen, pudra de usturoi și ardeiul iute. Amestecă ușor.

2.Toarnă supa și restul ingredientelor, adu la temperatura de fierbere și mai redu flacăra. Ține pe foc 20-25 de minute. Servește imediat.

credit foto: © cook_inspire – Fotolia.com

Poza principala

tocanita_de_pui_cu_fasole_neagra_fotolia_60775357_subscription_xxl.jpg_c_cook_inspire_-_fotolia.com_mica.jpg

450 g carne de pui 

2 ardei grași 

2 cepe tocate

1 morcov

1 lingură cu paprika

1 ½ linguriță cu oregano

1 linguriță cu chimen măcinat

1 linguriță cu pudră de usturoi

½ linguriță cu ardei iute uscat

2 cutii cu fasole neagră

400 g roșii tăiate cuburi

250 ml supă limpede de legume/pui/apă

1 lingură cu ulei

sare

Un pranz sau o cina gustoasa gata in mai putin de ora!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE