Simte-te ca într-o vacanță specială în Mexic, folosindu-te de acest preparat senzațional.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei vegetal
- 1 ceapă medie, fin tocată
- 3 căței de usturoi, tocat fin
- ½ linguriță zahăr brun
- 1 linguriță pastă de ardei
- 400 g roșii la conservă
- 4 piepți de pui dezosați
- 1 ceapă roșie mică, tăiată rondele
- câteva frunze de coriandru
- tortilla de porumb sau orez pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o cratiță medie.
- Se adaugă ceapa și se fierbe timp de 5 minute sau până când începe să se înmoaie, adăugând usturoiul spre final.
- Se adaugă zahărul, pasta de ardei și roșiile la conservă.
- Puneți puiul în tigaie, turnați sosul deasupra și se fierbe ușor timp de 20 de minute, până când puiul a fiert (se adaugă un strop de apă în cazul în care sosul devine prea uscat).
- Se scoate puiul din tigaie și se rupe în bucăți cu furculița, apoi se amestecă din nou în sos.
- Presărați deasupra o ceapă roșie mică și coriandru.
- Se serveste cu restul de ceapă roșie și tortilla.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu