Simplu, rapid și aromat. Rețeta ideală.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 ceapă, feliată
- 1 cățel usturoi, feliat
- 2 linguri de ulei de măsline
- 300 g carne de vită sau friptură de vită, tăiată în felii subțiri
- 1 ardei galben, fără semințe și felii subțiri
- 400 g roșii la conservă
- 1 crenguță rozmarin, tocat
- 1 pumn măsline fără sâmburi
Modalitate de preparare:
- Într-o cratiță mare, gătiți ceapa și usturoiul în ulei de măsline, timp de 5 minute până se înmoaie.
- Adăugați fâșiile de carne de vită, ardei, roșiile și rozmarinul, apoi se aduce în punctul de fierbere.
- Se fierbe timp de 15 minute, până când carnea este gătită, adăugând puțină apă clocotită, dacă este necesar.
- Se adaugă măslinele și se servește cu mămăligă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu