- Toacă usturoiul mărunt.
- Într-un bol amestecă usturoiul, împreună cu mierea de albine, sucul și coaja de portocale, sosul de soia, oțetul din orez, amidonul de porumb, ghimbirul și un praf de piper.
- Tăiați tofu în cuburi și pune uleiul de măsline la încis într-o tigaie.
- Adaugă cuburile de tofu și prăjește-le timp de 3 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.
- Adaugă sosul și ceapa tocată și menține-le pe foc încă 3 minute.
- Servește preparatul cu garnitură de orez.
Credit Foto: Fotolia/ imaGo – Martin R.
Poza principala
- 3 căței usturoi
- 3 linguri miere albine
- 1 linguriță coajă portocală
- 200 ml suc portocale proaspăt
- 80 ml sos soia
- 3 linguri oțet din orez
- 3 linguri amidon de porumb
- 1 lingură ghimbir ras
- 900 g tofu
- sare
- 2 linguri ulei
- 4 fire ceapă verde
- orez pentru garnitură
Un preparat ideal pentru vegetarieni sau pentru perioadele de post.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu