Home » Ton prajit cu ghimbir

Ton prajit cu ghimbir

  1. Stropiți bucata de ton cu sos de soia.
  2. Lăsați peștele acoperit pentru aproximativ 1 oră.
  3. Tamponați peștele și apoi frecați-l cu ulei de susan. 
  4. Prăjiți pentru aproximativ 2 minute pe ambele părți. 
  5. Dați ghimbirul pe răzătoarea mică. 
  6. Feliați tonul în bucăți de aproximativ 1/2 cm grosime. 
  7. Montați peștele în fafurii și stropiți cu sos de soia.
  8. Adăugați câte o linguriță cu ghimbir ras alături și presărați chives tocat mărunt. 

 Credit Foto: Fotolia/petervogelphoto

Poza principala

ton_prajit_cu_ghimbir.jpg

  • 300 g ton 
  • sos de soia
  • 1 lingură ulei susan
  • 2 bucăți ghimbir proaspăt ( de mărimea unui deget ) 
  • 1 legătură chives 
Dacă vrei să imprsionezi cu adevărat, alege tonul pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE