- Stropiți bucata de ton cu sos de soia.
- Lăsați peștele acoperit pentru aproximativ 1 oră.
- Tamponați peștele și apoi frecați-l cu ulei de susan.
- Prăjiți pentru aproximativ 2 minute pe ambele părți.
- Dați ghimbirul pe răzătoarea mică.
- Feliați tonul în bucăți de aproximativ 1/2 cm grosime.
- Montați peștele în fafurii și stropiți cu sos de soia.
- Adăugați câte o linguriță cu ghimbir ras alături și presărați chives tocat mărunt.
Credit Foto: Fotolia/petervogelphoto
Poza principala
- 300 g ton
- sos de soia
- 1 lingură ulei susan
- 2 bucăți ghimbir proaspăt ( de mărimea unui deget )
- 1 legătură chives
Dacă vrei să imprsionezi cu adevărat, alege tonul pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu