Home » Promo » Ton Tataki cu piure de broccoli (Tonno tataki con pure di broccoli)
Promo

Ton Tataki cu piure de broccoli (Tonno tataki con pure di broccoli)

Mod de preparare ton tataki :

Cuişoarele şi piperul se pisează.

Tonul se trece prin amestecul de condimente şi se pune la sotat pe toate părţile, până capătă o crustă arămie, într-o tigaie cu ulei Arpis încins.

La sfârşit tonul se taie în 6 – 7 felii egale.

 

Mod de preparare piure brocoli :

Cartofii şi brocoli se fierb separat.

După fierbere se lasă la scurs şi se amestecă cu mixerul, împreună cu untul şi laptele, până când se obţine o pastă omogenă.

Se adaugă sare şi piper după gust.

 

 

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.

Poza principala

11-mica.jpg

Ingrediente pentru prepararea tonului:

200 g ton roşu shasimi

10 g cuişoare

10 g piper negru

50 ml ulei de măsline Arpis

Sare, după gust

 

Ingrediente pentru piure:

60 g cartofi

120 g broccoli

20 g unt

20 ml lapte

Sare, după gust

Piper, după gust

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”.
Numar de portii
1
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.