Mod de preparare ton tataki :
Cuişoarele şi piperul se pisează.
Tonul se trece prin amestecul de condimente şi se pune la sotat pe toate părţile, până capătă o crustă arămie, într-o tigaie cu ulei Arpis încins.
La sfârşit tonul se taie în 6 – 7 felii egale.
Mod de preparare piure brocoli :
Cartofii şi brocoli se fierb separat.
După fierbere se lasă la scurs şi se amestecă cu mixerul, împreună cu untul şi laptele, până când se obţine o pastă omogenă.
Se adaugă sare şi piper după gust.
Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.
Ingrediente pentru prepararea tonului:
200 g ton roşu shasimi
10 g cuişoare
10 g piper negru
50 ml ulei de măsline Arpis
Sare, după gust
Ingrediente pentru piure:
60 g cartofi
120 g broccoli
20 g unt
20 ml lapte
Sare, după gust
Piper, după gust
Adaugă comentariu